Prima   -  Presa   -  Noutăți - Proiectul USAID APM lansează Apel pentru finanțare prin granturi ”Oportunități pentru producerea legumelor și/sau verdețurilor în câmp deschis în baza contractului: Întreprinderi de Procesare, Rețele Comerciale și Companii de Export”

Proiectul USAID APM lansează Apel pentru finanțare prin granturi ”Oportunități pentru producerea legumelor și/sau verdețurilor în câmp deschis în baza contractului: Întreprinderi de Procesare, Rețele Comerciale și Companii de Export”

   
22.01.2018   681 Accesări  

Proiect USAID Agricultura Performantă  în Moldova

Apel pentru finanțare prin granturi (RFA) No. MoldHVAA_RFA_006

”Oportunități pentru producerea legumelor și/sau verdețurilor în câmp deschis în baza contractului: Întreprinderi de Procesare, Rețele Comerciale  și Companii de Export”

Data lansării:     19 ianuarie 2018

Data încheierii:  19 februarie 2018

Dragă Solicitant:

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru implementarea activităților care vor încuraja și facilita cultivarea legumelor și /sau verdețurilor în câmp deschis, astfel  creând o punte de legătură dintre producătorii de legume și verdețuri și întreprinderile de procesare, rețelele comerciale și companiile de export. Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de  2 februarie, 2018, ora 11.00, la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova.

Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email:  grants@moldovaagro.com pînă la data de 30 ianuarie 2018.

Organizațiile pot delega doar o (1) singură persoană pentru participarea la atelier. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are necesități speciale pentru a accesa facilitățile atelierului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi un email de confirmare a înregistrării în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de participare.

Totodată, solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa de email: grants@moldovaagro.com până 9 februarie 2018. Pentru dosarul complet de aplicare și verificarea răspunsurilor la întrebările adresate frecvent accesați Google Drive:

https://drive.google.com/drive/folders/1ADKHPHZs7MaSyEeiqfgiy_eMoytlRpR6?usp=sharing

Solicitanții interesați trebuie să adreseze toate întrebările privind acest Apel la adresa de email grants@moldovaagro.com. În cazuri excepționale, solicitanții pot telefona la numărul 022 803 134, totuși acestea vor fi rugați să adreseze întrebările la adresa de email indicată mai sus.

Angajații proiectului APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email BusinessConduct@chemonics.com.

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel pentru finanțare:

- Anexa A – Formularul cererii de grant

- Anexa B – Formularul bugetului pentru solicitarea grantului

- Anexa C – Formularul de auto-evaluare a solicitantului

- Anexa D – Confirmări obligatorii

- Anexa E – Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile

Informații preluate de pe site-ul www.civic.md